fbpx
Новини світу

Андрій Макаревич в черговий раз висловив підтримку Україні

Відомий російський рок-музикант Андрій Макаревич звернувся з проханням до своїх підписників Twitter ретвитнути його повідомлення, в якому він висловлює підтримку Україні. Як повідомляє «НР-Україна», соліст групи «Машина часу» не побоявся влаштувати публічне голосування про те, чи вважають його в Російській Федерації зрадником.

Андрій Макаревич відомий своїми проукраїнськими поглядами і вже неодноразово висловлював своє невдоволення з приводу політики Російської Федерації щодо сусідньої країни.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

«Люди повинні знати, де я справжній», – пояснив ініціативу створити свою сторінку в Twitter соліст групи «Машина часу» Андрій Макаревич.

Кілька днів тому російський артист написав пост, в якому запропонував всім бажаючому його ретвитнути. У своєму пості він написав: «якщо вважаєте Україну вільною, самодостатньою і сильною країною, яка здатна самостійно вирішувати своє майбутнє!». Відзначимо, що до повідомлення Андрій Макаревич додав фотографію з українським прапором.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

В даний момент повідомлення музиканта ретвитнули вже більше чотирьох тисяч осіб.

Читайте також: