fbpx
Економіка

Україна розраховує на інвестиції з ЄС, – Шеремета

Україна може розраховувати на великі інвестиції з боку європейських інвесторів, оскільки є досить цікавою державою для них. Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета в програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє урядовий портал.

«Я маю можливість спілкуватися з європейськими інвесторами, досить цікавий феномен: зали повні інвесторів. Практично на кожному інвестиційному форумі і за кордоном, і в Києві досить багато інвесторів зацікавлених в Україні, зацікавлених в потенціалі цього ринку», – повідомив Павло Шеремета.

За словами міністра, для розвитку інвестиційного ринку в Україні повинні побороти три основних проблеми – забезпечити спокій у країні, фінансову спроможність і побороти корупцію. І саме ці три фактори будуть впливати на рішення інвесторів з фінансування проектів в Україні.

Судячи з останніх подій в країні, поступки щодо всіх трьох напрямків є і це дуже радує потенційних інвесторів. І коли Україна отримає достатньо серйозні інвестиції, це допоможе їй відродити сталий економічний розвиток.

Читайте також: