fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Селезньов надав фотодокази причетності РФ до підтримки бойовиків

Сьогодні, 23 червня, у розпорядження сил антитерористичної операції потрапив черговий доказ того, що Російська Федерація чинить фактичну підтримку діям бойовиків на Сході України. Як повідомляє спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов на своїй сторінці в соціальній мережі, в результаті проведення контрдиверсійних дій українськими силовиками була виявлена ​​засідка бойовиків.

Як заявив Селезньов, засідка була професійно підготовленою і забезпеченою в інженерному плані, що може говорити про те, що облаштовували її військові професіонали.

За словами Владислава Селезньова, в районі виявленої засідки були грамотно розставлені розтяжки, які повинні були убезпечити терористів від раптового нападу українських силовиків. Він також розповів, що в засідці українські силовики виявили кілька гранат РГД- 5, магазини з патронами і РПГ- 26.

«Судячи з номенклатури і року виготовлення виявленої зброї в засідці можна сказати, що все захоплене у бойовиків має російське походження», – розповів Владислав Селезньов.

Читайте також: