fbpx
Політика

Мирний план Порошенка позбавив РФ всіх козирів, – політолог

Мирний план українського президента Петра Порошенка з врегулювання ситуації на сході України практично позбавив Російську Федерацію всіх козирів у інформаційній війні проти української держави. З такою точкою зору в ефірі Еспрессо.TV виступив український політолог Олексій Кошель. За словами політичного експерта, він високо оцінює мирний план президента країни.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Я високо оцінюю мирний план Петра Порошенка. Цей план повинен зіграти величезну роль у тому, щоб провокації з боку Російської Федерації були припинені. Такі дії фактичні обеззброюють російську пропаганду, так як ця пропаганда була спрямована не тільки на російських громадян, а й на Захід. Однак тепер Російська Федерація змушена давати відповіді Заходу», – розповів свою точку зору український політолог Олексій Кошель.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім цього політичний експерт додав, що дуже важливо продовжувати працювати з врегулювання ситуації.

«Це важливо для того, щоб гарантувати безпеку на державному кордоні», – підсумував український політолог.

Читайте також: