fbpx
Новини Євромайдана

Українці з усього світу проведуть флешмоби під посольствами РФ

У суботу, 21 червня, відбудеться флешмоб з покладанням вінків біля посольств Російської Федерації у цілої низки країн. Як повідомляють організатори флешмобу, подібна акція повинна пройти у Вільнюсі, Варшаві, Брюсселі, Ванкувері, Гаазі, Вільнюсі, Нью-Йорку і Торонто. Організаторами заходу виступають Євромайдани і українські громади, EuromaidanPR, DigitalMaidan і громадський рух «Відсіч».

«Влада Російської Федерцаіі де-факто почали війну з Україною. Володимир Путін повинен бути зупинений негайно! Протягом останніх місяців влада цієї держави розпалювала кровопролиття у східній та південній Україні. 14 червня російськими терористами був збитий літак в Луганську, в результаті чого загинуло 49 військовослужбовців і персоналу. 13 червня український кордон перетнули три російських танки», – свідчить анонс заходу.

Також організатори підкреслили, що «незважаючи на переконливі докази того, що Російська Федерація і громадяни цієї країни беруть участь в бойових діях на сході України, міжнародне співтовариство не поспішає визнавати ці факти і вживати реальних заходів».

Читайте також: