Бойовики в Донецькій області намагалися захопити пункт пропуску, – Держприкордонслужба України

Бойовики в ніч з 20 на 21 червня 2014 року здійснили обстріл з мінометів позицій українських прикордонників біля населеного пункту Виселки (Донецька область). Про це представникам ЗМІ повідомили в прес -службі Державної прикордонної служби України.

Згідно з повідомленням, терористи вели масивний мінометний вогонь з 1:50 до 2:20 години ночі. Також вони використовували автоматичну і снайперську зброю. В результаті обстрілу було поранено троє прикордонників (один перебуває у важкому стані), нанесені пошкодження технічних засобів і техніці.

Related Post

«Після цього бойовики направили свої сили в пункт пропуску «Успенка» і з 2:30 до 03:00 спробували атакувати його, використовуючи стрілецьку зброю. Однак українські прикордонники відкрили вогонь у відповідь і відбили атаку. В даний момент поранених військовослужбовців України евакуювали. Поінформували штаб Антитерористичного центру, правоохоронні та силові структури», – наголошується в повідомленні Держприкордонслужби.

Нагадаємо, Петром Порошенком також у п’ятницю, 20 червня, був представлений мирний план з врегулювання ситуації в східних областях країни. План складається з п’ятнадцяти кроків. Він передбачає гарантії безпеки для всіх учасників переговорів: звільнення від кримінальної відповідальності тих, хто не вчинив тяжких злочинів і склав зброю, а також звільнення всіх заручників.

Leave a Comment