Кличко закликав Януковича не ховати голову «в пісок»

 Сьогодні, 21 жовтня, на Погоджувальній раді у Верховній Раді, лідер парламентської фракції «УДАР» Віталій Кличко заявив, що президент Віктор Янукович повинен припинити ховати голову «в пісок», коли мова заходить про звільнення Юлії Тимошенко. Він нагадав, що сьогодні в Люксембурзі відбудеться засідання міністрів закордонних справ країн Європейського союзу, на якому буде обговорюватися питання підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

При цьому Кличко звернув увагу на те, що деякі ЗМІ вже розповсюдили інформацію, що прийняття рішення про підписання угоди відкладається, оскільки Україна не виконала ключових умов.

«Тому ми невідкладно повинні ухвалити рішення, які неформально включають частину вимог європейських структур і посприяють втіленню в Україні європейських стандартів життя. Це завдання не тільки парламенту, але і влади в цілому», – зазначив Віталій Кличко.

Related Post

За його словами, зараз українська влада, на жаль, вибирає неконструктивний шлях і це торкається також питання Тимошенко. Він зазначив, що через особисті амбіції президента Україна демонструє непослідовність і діє за принципом «крок вперед, два кроки назад».

Віталій Кличко закликав Януковича припинити грати в ігри з майбутнім країни.

«Перекладаючи відповідальність на парламент, президент ховає голову в пісок і вважає, що проблема сама по собі розсмокчеться. Не розсмокчеться і часу, щоб відкладати її вирішення, вже не залишилося», – підкреслив лідер «УДАРу».

Leave a Comment