fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи намагалися захопити танкову військову частину в Артемівську

Терористи штурмували танкову в/ч в Артемівську та очікують підмоги з Луганської області.

 Протягом доби терористи обстріляли блокпости сил АТО навколо Слов’янська і Краматорська, аеропорт і житлові квартали Краматорська і намагалися захопити танкову військову частину в Артемівську. Про це УНН повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

 За словами В. Селезньова, інформація про нібито збитий український літак Су- 25 не підтверджується. "Однак є розвіддані, що терористи регулярно просять допомоги, зокрема надіслати їм ПЗРК, оскільки в АТО бере участь авіація. Сьогодні рано вранці терористи штурмували танкову в/ч в Артемівську. Однак напад було відбито. Один український військовослужбовець отримав поранення.

 Близько Слов’янська і Краматорська терористи вели обстріл блокпостів сил АТО, аеродрому Краматорська і згодом обстріляли з мінометів житлові квартали Краматорська. Про втрати серед мирного населення інформації немає", – зазначив В. Селезньов.

 Як повідомляв УНН, в результаті боїв із застосуванням української артилерії, бронетанкової техніки та авіації близько вищезазначених населених пунктів за попередніми даними знищено як мінімум 300 бойовиків. Силовики АТО захопили певну техніку і озброєння терористів. Серед українських сил 7 людей загинули 30 отримали поранення.

 Джерело: УНН

Читайте також: