fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Семенченко: “Потрібно створити службу, яка буде виявляти зрадників”

В даний момент ведеться перевірка інформації про те, що в Антитерористичному центр були проінформовані про розташування «ворожих ПЗРК», які збивали літак Іл- 76 з українськими військовими на борту. Таку заяву вчора, 19 червня, в ефірі «Радіо Свобода» зробив командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

«У мене є дані про те, що доповідь української Служби безпеки про розташування ворожих ПЗРК потрапила до Антитерористичного центру за кілька днів до трагедії. В даний момент ми перевіряємо цей факт. Безперечно, у цьому питанні присутня зрада, хоча вона і не так тотальна, як про це говорять люди», – прокоментував ситуацію Семен Семенченко.

За словами командира батальйону «Донбас», він вже звернувся до українського президента Петра Порошенка з пропозицією сформувати спеціальну службу, яка буде виявляти зрадників.

«Мені на це відповіли, що є таке відомство як Служба безпеки України. Але у мене питання: хто з цього відомства буде займатися таким питанням? Спеціальна служба потрібна», – висловив свою точку зору Семенченко.

Читайте також: