fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Російський журналіст назвав ВГТРК, НТВ і Перший канал вбивцями

Велика частина так званих «ополченців» – це вбивці, маніяки і відморозки, яким дуже хочеться стріляти і вбивати. Таку точку зору в ефірі «Радіо Ехо Москви» висловив відомий російський журналіст Артемій Троїцький.

«Ще навіть до того, як стався трагічний випадок з журналістами, я особисто, наприклад, був схильний звинувачувати керівництво НТВ, ВГТРК і навіть, боюся, «Першого каналу» в тому, що вони – вбивці. Вони і є реальні вбивці. Саме з їхньої подачі величезна кількість людей направляється в це чортове пекло. Багато хто з цих людей, відповідно, живими звідти не повертаються», – прокоментував свою точку зору відомий російський журналіст.

За словами журналіста, співробітники засобів масової інформації рвуться в це пекло тільки для того, щоб зняти кадри, які будуть нести певну пропагандистську зарядженість.

«В іншому випадку, журналістам би довелося просто сидіти в окопах. Керівництву цих телеканалів потрібна кров. Їм подавай трупи, жахи і кошмари. І вони, підкоряючись наказам московських босів, йдуть під вогонь», – додав журналіст.

Читайте також: