fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Керівництвом АТО займається не Крутов – Наливайченко

 Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив про те, що насправді антитерористичною операцією на Сході керує не перший заступник голови СБУ Василь Крутов, а якийсь військовий генерал, чиє ім’я і прізвище він розкривати не став.

«Крутов очолює Антитерористичний центр – це міжвідомчий координаційний орган, який включає Міноборони, МВС, цивільну інфраструктуру, органи місцевої влади, службу з надзвичайних ситуацій та інші суб’єкти боротьби з тероризмом», – сказав Валентин Наливайченко.

Також, коментуючи нарікання щодо відсутності координації між силовими структурами, що у АТО, глава СБУ сказав, що причиною цьому стало те, що «все починали з повної розрухи». За його словами, з самого початку проблеми були не лише з координацією, але також і зі зброєю та зі зв’язком, однак тепер ситуація налагоджена.

«Сьогодні Головнокомандувач ЗСУ та РНБО вибудували не просто координацію, а жорстке управління АТО», – підкреслив він.

Крім того, Валентин Наливайченко додав, що терористичні угруповання діють не тільки на Донбасі та Луганщині, але також і в інших регіонах країни. Зокрема, не так давно були затримані групи в Одесі, Києві та Харкові, які планували вчинення диверсій і провокацій.

За матеріалами: censor.net.ua

Читайте також: