fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У боях на Донеччині сили АТО ліквідували близько 200 бойовиків

Сили АТО знищили близько 200 бойовиків – В. Селезень.

  Лише за попередніми оцінками, сили АТО знищили близько 200 бойовиків, кількість поранених разом більше. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив речник АТО Владислав Селезньов, передає УНН.

 За інформацією В.Селезньова, сили АТО продовжують виконувати поставлені завдання в районі населених пунктів Ямпіль та Закотне, які є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалося постачання в Слов’янськ зброї та боєприпасів.

 Головною метою дій сил АТО є знищення бандформувань, які тероризують місцеве населення, загрожують безпеці мирних мешканців регіону. “Внаслідок інтенсивних боїв, що тривали на протязі дня у визначеному районі, при активній взаємодії з авіацією, силами АТО знищені блок пости і засідки бойовиків, захоплена панівна висота в районі проведення операції. Бойовики чинять шалений опір, діють підступно, із засідок завдають ударів по силах АТО.

 По українських підрозділах ведуть бойову роботу снайпери бойовиків. У відповідь силами АТО здійснюються адекватні дії, спрямовані на знищення сил противника, в першу чергу — снайперів і навідників-операторів ПЗРК”, — написав речник АТО.

 В.Селезньов також відзначив, що лише за попередніми оцінками, сили АТО знищили близько 200 бойовиків, кількість поранених разом більше. “Під час інтенсивних боїв геройськи загинули четверо українських військовослужбовців, 20 отримали поранення різного ступня тяжкості. Усіх поранених евакуйоване до медичних закладів, де їм надана необхідна медична допомога”, — додав він.

 Джерело: УНН

Читайте також: