fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи на луганському вокзалі вербують молодих людей в свої ряди

Засоби масової інформації Луганська заявляють про те, що проросійські бойовики страждають через брак бійців у своїх рядах. Як повідомляють місцеві журналісти, днями представники терористичної організації «Луганська народна республіка» прямо на залізничному вокзалі Луганська займалися пошуком потенційних бійців, які могли б поповнити їхні ряди.

Посилаючись на слова очевидців всього, що відбувається, місцеві журналісти відзначають, що луганські терористи влаштували справжню облаву місцевого вокзалу.

«Вони ходять і серед людей шукають бійців в так звану "Армію південного сходу". Представники так званої "Луганської народної республіки" вибірково обшукують пасажирів. Молодих людей вони відразу записують у незрозумілі військові формування. Особливу увагу терористи приділяють потягам, що прямують з української столиці», – прокоментували ситуацію місцеві засоби масової інформації.

Відзначимо, що раніше в медіа з’явилася інформація про те, що через нестачу бойовиків терористи оголосили «мобілізацію» серед п’яниць і наркоманів.

Читайте також: