fbpx
Новини світу

Коболєв здивований оперативністю російських ЗМІ, які прибули на місце вибуху газопроводу за 10 хвилин

Глава НАК «Нафтогаз» Андрій Коболєв здивований тим фактом, що представники російських засобів масової інформації прибули на місце вибуху газопроводу «Уренгой-Помари -Ужгород» за 10 хвилин. Варто відзначити, що ділянка газопроводу, на якому сталася аварія, розташована в глибинці Полтавської області. Своє здивування «реактивністю» російських журналістів Андрій Коболєв висловив на своїй сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

«Журналістам Russia Today потрібно було рівно 10 хвилин, щоб дістатися до місця вибуху газопроводу. Ділянка газопроводу, на якому прогримів вибух, знаходиться в малопримітній місцевості, яка розташована в глибинці Полтавської області. Як кажуть, їхали – їхали, зупинилися пограти на роялі, а тут і він, стоїть собі в кущах», – прокоментував свою точку зору глава НАК «Нафтогаз» Андрій Коболєв.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як повідомлялося раніше, вибух на ділянці газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород» прогримів 17 червня приблизно о 14:20. Через події було втрачено близько 10 мільйонів кубометрів природного газу. В українському МВС подію розглядають як теракт.

Читайте також: