fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Донецьку з’явилися 2 російських танки – інформцентр РНБО

Два російських танка проникли в Донецьк, заявляють в інформцентрі РНБО.

  У Донецьку з’явилися 2 російських танки, заявив спікер Інформаційно-аналітичного центру (ІАЦ ) РНБО Володимир Чеповий.

 "Вчора сепаратисти перемістили в Донецьк 2 російських танки Т -72. Наголошуємо, що такий тип танків не стоїть на озброєнні Збройних сил України", – сказав В.Чеповий на брифінгу в середу.

 Крім того, за його словами, тривають атаки на українських силовиків. Так, в районі населеного пункту Соболівка (Донецька обл.) стався напад на колону військової техніки сил АТО. "Напад на колону українськими військовими відбито, втрат серед військовослужбовців немає", – сказав В.Чеповий.

 Також 17 червня під час атаки українських військ у передмісті Луганська підрозділ українських силовиків потрапив в засідку бойовиків, що значно перевершували їх за кількістю. На допомогу українським військовослужбовцям прийшов резерв і спільними зусиллями напад терористів було відбито. "В результаті більше 30 бойовиків убито і поранено. Внаслідок бою є втрати з боку українських військових. Зокрема, серед загиблих 4 добровольці з 43 батальйону територіальної оборони "Айдар", які входили до складу Самооборони Майдану", – розповів спікер ІАЦ РНБО.

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: