fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Біля українського кордону з боку Ростовської області помічені російські найманці – Тимчук

 Поблизу українського кордону чекають близько 600 російських найманців – Д.Тимчук в Фб.

  Поблизу українського кордону з боку Ростовської області ідентифіковані чималі групи російських найманців, написав на сторінці у Фейсбуці військовий експерт Дмитро Тимчук, пише УНН.

На даний момент в прикордонних районах РФ (Ростовська область) подібні групи найманців дійсно ідентифіковані – загальною чисельністю до 600 осіб. У їх складі знаходиться до 20 одиниць бронетехніки, а також автомобільна техніка. Однак інформація про перетин ними державного кордону України не підтверджується.

Зокрема, за оперативними даними групи "Інформаційний Опір", за минулу добу не відзначалося проникнення на територію України великих груп ( з 50) найманців або диверсантів з території Росії.

У той же час неможливо виключити можливість того, що Росія найближчим часом не введе на українську територію і дані групи, і підрозділи російських військ, сконцентровані поблизу кордону.

В даний час силами Держприкордонслужби та ЗС України продовжується проведення операції з блокування держкордону. Однак про повний його контроль українськими силовиками, на жаль, говорити поки не доводиться.

За матеріалами: УНН

Читайте також: