fbpx
Політика

Порошенко сподівається, що ВР саморозпуститься

Президент України Петро Порошенко очікує від Верховної Ради рішення про саморозпуск, адже цього від парламенту вимагає сам народ. Про це глава держави заявив журналістам у рамках заходів з нагоди випуску слухачів у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського. Враховуючи результати багатьох соціологічних опитувань, більше 80 % українців вимагають повного перезавантаження влади і проведення дострокових парламентських виборів. Не враховувати думку народу не  можна.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Ігнорувати думку народу не має права ніхто. Я розумію, що комусь хочеться посидіти в парламенті, хтось вже приріс до фінансових потоків, але потрібно нести відповідальність, парламент повинен нести політичну відповідальність», – сказав Петро Порошенко.

При цьому він підкреслив, що парламент цього скликання не має більше права на існування, адже саме нинішній склад фактично призвів до численних жертв на Майдані і безладів, які турбують країну донині.

Читайте також: