fbpx
Політика

Андрій Сенченко впевнений, що дострокові вибори до парламенту будуть на руку Путіну

Якщо дострокові вибори до українського парламенту проводитимуться найближчим часом, то це може зіграти на руку російському президентові Володимиру Путіну. З такою точкою зору в ефірі «5 каналу» виступив народний депутат України від парії «Батьківщина» Андрій Сенченко. За його словами, українські політики повинні перестати «піаритися на темі дострокових виборів парламенту».

«В даний момент дуже багато українських політиків піаряться на темі дострокових виборів. Особисто мені як політику зрозуміло, що ці дострокові вибори в український парламент необхідні. Але як людина я б не став обмінювати життя людей на дешевий піар», – висловив свою точку зору український політик.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім цього Андрій Сенченко додав, що результати цих дострокових виборів в Україні будуть визначені Володимиром Путіним.

«Так як, чим більше буде крові, тим менше довіри буде до нинішньої влади. А хто тоді потрапить до нового парламенту? Туди потраплять радикали. І в такому випадку Володимир Путін зможе виправдати перед європейською спільнотою свої дії в Україні», – роз’яснив свою позицію Андрій Сенченко.

Читайте також: