fbpx
Політика

Геннадій Кернес повернувся до Харкова

Мер Харкова Геннадій Кернес знову ступив на українську землю. Сьогодні, 17 червня, градоначальник Харкова повернувся у своє рідне місто після півторамісячного лікування в Ізраїлі. За словами кореспондента Gordonua.com, в харківському аеропорту політика зустрічали кілька тисяч осіб.

«В руках у присутніх людей були українські прапори», – прокоментував події в аеропорту Харкова журналіст. Як заявив сам Геннадій Кернес, то йому в даний момент вже нічого боятися.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«З 28 квітня я пережив п’ять смертей. Мене вже нічим не злякати. Нехай всі ті, хто сидять у владних кабінетах, хто готував снайперів, які стріляли мені в серце, це чують», – звернувся до своїх кривдників мер Харкова Геннадій Кернес.

За словами мера міста, «куля пройшла через нього скрізь».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Я пам’ятаю чітко постріл. Тоді я миттєво подумав, що мене вбили. Отямився я вже в Ізраїлі. Тоді я не розумів ще, де перебуваю. Тепер я приїхав додому. Тут мене зустрічають незалежно від соціального статусу і віку. Всім величезне спасибі», – звернувся до людей мер міста.

Читайте також: