fbpx
Політика

Бригинець закликав Яценюка посприяти введенню санкцій проти російських авіакомпаній, що літають до Криму

Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він звернувся до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням вжити заходів для введення санкцій проти російських авіакомпаній, що здійснюють рейси до Криму.

 «До мене, як до народного депутата України, надійшло звернення від громадян, які вкрай стурбовані тим, що Eurocontrol (Європейська організація з безпеки повітряної навігації) не застосовує санкцій до російських авіакомпаній, що здійснюють рейси до Криму, тільки лише тому, що Україна цього попросту не вимагає», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Олександр Бригинець зазначив, що Україна використала жорстку позицію щодо газової політики, але занадто слабку щодо авіаційного зв’язку.

 Водночас, депутат висловив надію на те, що Україна зробить все можливе для того, щоб російські літаки не літали в Крим. Як він вважає, першим кроком на цьому шляху може стати заборона рейсовим компаніям, які літають до Криму, літати в Україну і через Україну.

Читайте також: