fbpx
Політика

О, Ляшко прокоментував рішення про тимчасове перемир’я

Рішення про призупинення вогню на сході на користь тільки терористам – О. Ляшко.

  Рішення про призупинення на 10 днів вогню в "гарячих точках" України є катастрофічним і на користь лише терористам. Про це в ефірі "Інтера" заявив народний депутат, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко, передає УНН.

 Народний депутат О.Ляшко вважає, що закрити кордон із Росією вкрай необхідно, а от рішення припинити вогонь на сході України є катастрофою.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 "Невже хтось думає, що терористи складуть зброю і повернуться в Росію? Такого не буде. Терористи використають ці 10 днів для того, щоб сконцентрувати сили, прийняти додаткову зброю. У мене є великі сумніви, що в нас є можливості перекрити тисячі кілометрів кордону. І сьогодні, коли росіяни зосереджують техніку без розпізнавальних знаків біля кордону з Україною, означає, що вона (РФ – ред.) піде далі в Україну. Тому припиняти вогонь не можна", – зазначив О.Ляшко.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 Він нагадав, що наші бійці вже "зачистили" Маріуполь від бойовиків, а вчора, 15 червня, батальйон "Айдар" визволив населений пункт Щастя, що за 15 км від Луганська. "Рухатися треба вперед", – наголосив нардеп.

 Джерело: УНН

Читайте також: