Окупація Криму. РФ буде штрафувати людей, які без дозволу здають житло

Податкова служба Російської Федерації штрафуватиме мешканців окупованого Криму, які без відома влади здають житло туристам. Стало відомо, що однією з перших таку міру впливу окупанти почали застосовувати в місті Ялті.

«Це стосується тих громадян, які надають приміщення для тимчасового розміщення приїжджих громадян з обмеженою кількістю місць – не більше 30», – заявили в міській раді Ялти.

Related Post

Штрафувати планується тих громадян, які не надають туристам додаткові послуги по екскурсіях та організації харчування. Штрафувати будуть і тих кримчан, які не здають в оренду належні їм об’єкти нерухомості під магазини та офіси.

Якщо вірити новими правилами, то всі власники житлових об’єктів з площею не більше 50 квадратних метрів, платитимуть владі 12 рублів (близько 4 гривень) за 1 квадратний метр. Якщо житлова площа виявиться більшою, то кримчанам доведеться викласти 20 рублів (близько 7 гривень).

Раніше повідомлялося, що пасажирські перевезення між Україною і РФ скоротилися на 70 %. Відзначимо, що «Укрзалізниця» з 1 червня 2014 року скоротила кількість поїздів у напрямку анексованого Криму і Росії у зв’язку з падінням пасажиропотоку.

Leave a Comment