fbpx
Політика

Люстрацію можна відкладати – Балога

 Як зізнався народний депутат України Віктор Балога, незважаючи на величезну кількість проблем в країні, він все ж таки буде розчарований, якщо люстрацію знову поставлять «на паузу». На думку політика, бойові дії на Донбасі не можуть стати причиною відмови від люстрації.

 «Швидше навпаки – війна повинна змусити нас проводити її швидше, щоб очистити владу від саботажників і корупціонерів», – підкреслив Віктор Балога.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як він зазначив, для державного апарату люстрація – це те ж саме, що і повне закриття кордонів для військової операції.

 Віктор Балога переконаний, що поки між українським Сходом і Російською Федерацією не буде стіни – терористи будуть продовжувати приходити на українську землю. Те ж саме, за його словами, і з люстрацією . Поки вона не буде проведена – до влади будуть приходити люди, які будуть підривати країну зсередини.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «І  люстрація неможлива без дострокових виборів до парламенту – громадськість сама визначить, хто є хто», – підсумував Віктор Балога.

 

 

Читайте також: