fbpx
Політика

Лозинського потрібно повернути туди, де йому місце – Балога

 Народний депутат України Віктор Балога прокоментував звільнення екс-депутата від БЮТ Віктора Лозинського, який був раніше засуджений до 15 років ув’язнення за вбивство людини. Згодом йому скоротили термін до 10 років. При цьому Лозинський встиг відсидіти лише три роки.

 За словами Віктора Балоги, він не знає, який суддя посмів звільнити депутата-вбивцю, проте, як він зазначив, схоже на те, що Віктор Лозинський відчуває повну безкарність, і від цього його вчинок виглядає ще більш зухвалим і цинічним.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як вважає нардеп, Віктора Лозинського необхідно повернути туди, де йому місце, а також покарати суддю і всіх, хто причетний до цієї корупційної угоди з його звільненням. Він підкреслив, що це має стати справою честі для влади і тих залишків правоохоронної системи, які готові довести народу виправданість свого існування.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «І не потрібно боятися діяти жорстко – розмов і вмовлянь ці люди, як правило, не розуміють », – підкреслив Віктор Балога.

Читайте також: