fbpx
Політика

Вступ до НАТО не світить Україні – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, в Україні багато хто вимагає негайного вступу країни в НАТО. За його словами, він і сам вважає це непоганою ідеєю, однак, як нагадав політик, НАТО не приймає країни, у яких є територіальні проблеми.

 Таким чином, як сказав Олександр Бригинець, ні Україні, ні Грузії, ні Молдові, ні Угорщині, ні Азербайджану вступ до НАТО, на радість Путіну, не світить. За словами політика, Росія зробила все можливе для того, щоб у згаданих країн були територіальні проблеми.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Але без участі в колективній системі безпеки не встояти проти агресії Путіна. Що робити?», – написав він у Facebook.

 Як вважає Олександр Бригинець, хороший вихід із ситуації запропонував у своїй інавгураційній промові Петро Порошенко – замість Будапештського меморандуму підписати інший документ.

 «Що має бути в цьому документі? Те ж, що в угоді про членство в НАТО, але називатися це буде інакше і підписувати будуть не всі країни НАТО, а лише деякі», – додав нардеп.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 На думку Олександра Бригинця, це непогана ідея, оскільки дозволить убезпечити країну без вступу в альянс.

Читайте також: