fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Владислав Селезньов: “У Слов’янську терористи вбивають один одного, а тіла скидають у соляне озеро”

Між терористами, які продовжують базуватися в Семенівці і Слов’янську, регулярно виникають перестрілки з використанням артилерії і мінометів. Таку заяву сьогодні, 10 червня, зробив спікер антитерористичної операції на Сході України Владислав Селезньов. За його словами, тіла своїх «колег» терористи скидають у соляне озеро, яке розташоване в межах Слов’янська.

«За інформацією, яка у нас є, між терористами, що залишилися в Слов’янську та Семенівці, виникають збройні конфлікти. Бойовики стріляють один по одному з артилерії і мінометів. Але на такі речі учасники антитерористичної операції не реагують. Єдине, існує загроза мирним жителям. Саме невинні люди можуть постраждати від «конфліктів» між терористами», – прокоментував ситуацію голова прес-центру антитерористичної операції Владислав Селезньов.

За словами спікера антитерористичної операції, в районі міста Слов’янська терористи продовжують намагатися вирватися з кільця оточення. В ході останньої перестрілки з силовиками АТО, поранення отримали 2 українських військовослужбовців. Також сьогодні стало відомо про те, що лідер слов’янських терористів В’ячеслав Пономарьов був заарештований.

Читайте також: