fbpx
Політика

«Донбас володіє можливістю створити свою банківську і свою грошову систему», – Глазьєв

Радник Путіна пропонує терористам ввести на Донбасі свою валюту і обіцяє російські кредити.

 Радник президента РФ Сергій Глазьєв пропонує терористам ввести на Донбасі свою валюту і обіцяє російські кредити. Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це він сказав у ході круглого столу в Москві.

«Донбас володіє можливістю створити свою банківську і свою грошову систему», – сказав Глазьєв. Він стверджує, що «Донбас – єдиний регіон України, який має позитивний торговий баланс (ці слова не відповідають дійсності – УНІАН)».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«У Донбасу є прекрасна основа для формування своєї власної автономної фінансової системи, випуску своєї валюти, під яку будуть валютні резерви. Це займе два-три місяці, протягом яких нашими кредитами треба підтримати податкову та фінансову системи від колапсу. Це цілком розв’язувана задача», – сказав Глазьєв.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

При цьому він упевнений, що всю Україну очікує економічний спад і падіння рівня життя населення, а Донбас – процвітання.

За словами Глазьєва, Росія може допомогти «створити» ідеальну фінансово-податкову систему і пропонує відмовитися від ПДВ, так як його складно повертати для експорту.

Джерело: УНІАН

Читайте також: