fbpx
Політика

Володимир Фесенко: “Зараз у Гриценка мало шансів стати міністром оборони”

Український політолог Володимир Фесенко в коментарі Gordonua.com розповів про те, кого він бачить у кріслі міністра оборони України. За словами політолога, на сьогоднішній день рішення про заміну керівництва міністерства вже готується.

«Підтвердження цьому – відкритий лист українських прикордонників, які незадоволені діями нинішнього керівництва міністерства», – заявив український політолог.

На думку Володимира Фесенка, на цю посаду можна було б розглянути Анатолія Гриценка, але при ряді виконаних умов.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Якби Гриценко пройшов у другий тур виборів, то в такому випадку він був би кандидатом номер один на посаду голови міністерства оборони. Тоді б Петро Порошенко почав з ним домовлятися і пропонувати портфель в обмін на підтримку. В даний момент вже такої необхідності немає. Однак вона може виникнути в тому випадку, якщо відбудуться позачергові вибори до українського парламенту. Тоді Гриценко може привести свою партію до ВРУ і стати союзником президента, а в обмін отримати портфель міністра. Але таке призначення могло б викликати розбіжності в нинішньому Кабміні, так як у Гриценка постійні конфлікти з Яценюком», – заявив політолог.

Читайте також: