fbpx
Політика

Святослав Вакарчук і Тіна Кароль заспівали і обнялися на сцені

Концерт "Океану Ельзи" в Дніпропетровську побив місцевий рекорд, зібравши на стадіоні «Метеор» 30 тисяч глядачів. Виступ проходив в рамках ювілейного туру «20 років разом».
 
Концерт розтягнувся на цілих три години – у музикантів було п’ять виходів на біс, а дівчата засипали Вакарчука пелюстками троянд, як прийнято на весіллях. Особливим номером концерту став дует Святослава Вакарчука та Тіни Кароль – двох найпопулярніших зараз артистів України, які давно планували виступити разом.
 
І ось у Дніпропетровську, у світлі мобільників і запальничок українські зірки проникливо виконали для своїх шанувальників хіт групи «Коли навколо ні душі». Нагадаємо, крім Тіни Кароль Вакарчук зі співачок виступав дуетом тільки з Земфірою.
 
"Океан Ельзи" не забув зробити приємне місцевим футбольним фанам – на черговий «біс» група вийшла в футболках клубу "Дніпро". «Спасибі вам, Дніпро! За вашу силу, вашу позицію, за патріотизм … ну  і за відмінний футбольний клуб!» – сказав Святослав. Варто відзначити, що атмосфера на стадіоні була на рідкість дуже тепла, і як мінімум, третину репертуару групи стадіон співав разом з музикантами.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 

Святослав Вакарчук і Тіна Кароль заспівали і обнялися на сцені (відео):

Читайте також: