fbpx
Політика

Ляшко буде домагатися відставки Авакова

 Як заявив народний депутат України Олег Ляшко, місто Сніжне, розташоване на Донбасі, сьогодні повністю окуповане озброєними до зубів російськими терористами, найманцями і місцевими зрадниками, і може перетворитися на другий Краматорськ або Слов’янськ. При цьому він зазначив, що в першу чергу в цьому буде винен персонал глава МВС Арсен Аваков.

 «Завдяки одержуваної безпосередньо з місця інформації я передбачав такий розвиток подій. Тому три тижні поспіль майже щодня переконував Турчинова, Пашинського та Авакова створити в Сніжному, Торезі та Шахтарську спецзагін міліції з  місцевих жителів – патріотів, яких ми об’єднали (орієнтовна чисельність бажаючих до 300 осіб), і видати зброю, щоб їм було чим боротися з окупантами», – написав він у Facebook.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За словами Олега Ляшка, всі, кого він переконував рішуче діяти, – погоджувалися з ним. Більш того, як він стверджує, Турчинов і Пашинський при ньому неодноразово віддавали відповідні накази Авакову, однак за три тижні так нічого і не було зроблено для захисту цих міст, хоча були всі можливості.

 «Більше того: звідкись пішов витік інформації й кадировці здійснили кілька набігів на Торез, Шахтарськ і Сніжне, під час яких розгромили офіси та бізнес депутата обласної ради Віктора Кропоти, який формував і мав очолити загін патріотів. У результаті двоє наших людей були вбиті. Вчора ще двох наших тяжкопоранених ледве встигли вивезти з міської лікарні», – розповів нардеп.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Таким чином, як заявив Олег Ляшко, саме злочинна бездіяльність Авакова привела до того, що ще три міста на Донбасі були захоплені терористами.

 «Потенційні жертви, які можуть бути при звільненні цих міст – теж на совісті Авакова. Цього тижня я зареєструю законопроект про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ», – підсумував він.

Читайте також: