fbpx
Політика

Антиукраїнські сили зосереджені не тільки на Донбасі – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, ті, хто вважає, що всі антиукраїнські сили зосереджені виключно на Донбасі – помиляються, оскільки насправді їх вистачає скрізь.

 Зокрема, посилаючись на активістів «Української справи», він розповів, що перед інавгурацією президента, що відбулася 7 червня, був знищений український прапор в Миколаєві.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 За його словами, прапор був установлений на невеликому флагштоку на постаменті, де колись був пам’ятник Леніну. Як зазначив Олександр Бригинець, частина громади наполягає на терміновому демонтажі постаменту, в той час як інші навпаки дискутують на тему, кого на цей постамент поставити.

 «Мої друзі пропонують варіант – встановити пам’ятник видатному Миколі, щоб припинити асоціації з тим, що місто назване не на честь царя. І тут ідеально поставити фігуру Святого Миколая. Тоді й святкування дня міста можна перенести на 19 грудня. Як варіант пропонують поставити фігуру відомого миколаївця, патріота, історика Миколи Аркаса», – сказав нардеп.

Читайте також: