fbpx
Політика

Саакашвілі: Путін повернеться до Молдови і Грузії

 Після розгрому сходу України В. Путін планує повернутися в Грузію та Молдову – М. Саакашвілі.

   За словами екс-глави грузинської держави Михайла Саакашвілі, президент РФ Володимир Путін після захоплення сходу України планує повернутись до активних дій щодо Грузії і Молдови, передає УНН з посиалнням на іноземні ЗМІ.

 "На даному етапі його головне завдання звільнити від українських військ Донецьк і Луганськ, ізолювавши таким чином повністю цей регіон, тобто діє за тим же сценарієм, який був здійснений в Абхазії. Після цього, він знову повернеться до Молдови і Грузії ”, – зазначив Михайло Саакашвілі.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 За словами екс-президента, в таких умовах його задача допомогти теперішньому керівництву Грузії протистояти загрозам. "Я можу захищати міжнародні позиції Грузії. Зараз на тлі подій, що відбуваються в Україні, у Грузії з’явився шанс, і на нашу проблему звертають ще більше уваги. Це сталося після подій в Україні і в контексті тієї небезпеки, яку вже всі відчувають. У цій ситуації моє завдання допомогти Грузії, незважаючи на те, хто перебуває при владі і хто переможе на виборах. Я готовий допомогти уряду і президенту нашої країни для того, щоб використовувати цей унікальний шанс на міжнародній арені з великою користю для себе. І у мене є відповідні зв’язки", – зазначив екс-президент.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: