fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Владислав Селезньов розповів про наслідки бою в “Маринівці”

Сили авіації антитерористичної операції для допомоги українським прикордонникам завдали удару по бойовиках, які проривалися через державний кордон України, і знищили живу силу і військову техніку противника. Про це в п’ятницю, 6 червня 2014 року, заявив спікер АТО Владислав Селезньов.

«Вчора на допомогу прикордонникам України підійшла авіація. Літаки «Су» завдали нищівного удару по живій силі і техніці бойовиків, які проривалися через держкордон України. В результаті удару були знищені БТР, 3 вантажівки і відібрана великокаліберна кулеметна установка «Утес». Також були знищені 105 ящиків з боєприпасами, які везли з Російської Федерації в Україну. Частині бойовиків вдалося втекти до Росії, але значна їх частина була знищена», – зазначив Владислав Селезньов.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, через український пункт пропуску «Маринівка» спробували прорватися озброєні терористи на військовій техніці. О 16:05 один КамАЗ вторгся на територію пункту пропуску, почалося напад як з боку Росії, так і з української території. У результаті було поранено п’ять прикордонників. О 20:00 українським прикордонникам надійшла наземна підтримка від зведеного загону Збройних сил України та Держприкордонслужби. Бойовики були змушені тікати після силового посилення прикордонників і атак авіації.

Читайте також: