fbpx
Політика

10 червня Радослав Сікорський особисто запитає у Лаврова про дії Росії в Україні

На зустрічі глав зовнішньополітичних відомств Німеччини, Польщі та Російської Федерації в Санкт-Петербурзі польський дипломат Радослав Сікорський має намір заявити своєму російському колезі Сергію Лаврову про те, що він і його держава думають про дії Росії в Криму і діях цієї країни на Сході України. Заяву польського міністра призводять місцеві засоби масової інформації.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Це буде найбільш підходящий випадок для того, щоб спільно з німецьким представником заявити Росії про те, що ми думаємо про її поведінку на Сході України і на території Кримського півострова», – заявив глава польського зовнішньополітичного відомства Радослав Сікорський.

Крім цього глава польської дипломатії додав, що навіть якщо влада Російської Федерації відмовиться від підтримки терористів на території України, то зовнішня загроза для цієї країни не зникне.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Володимир Путін не захоче віддавати Кримський півострів назад Україні, поки він залишається президентом», – зазначив польський політик. На завершення він додав, що через анексію Криму влада Росії втратить близько 30 мільярдів доларів.

Читайте також: