fbpx
Політика

«Україна позбавиться від терористів», – Яценюк

Українська держава вистояла проти російської військової агресії. Незабаром українські військовослужбовці звільнять Луганськ і Донецьк від терористів. Такі прогнози під час виступу у Верховній Раді висловив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Крім того, глава уряду відзвітував за 100 днів діяльності нового Кабміну, передає «Українська правда».

«Ті 100 днів, які пережила Україна, я хотів би охарактеризувати словами – ми вистояли», – сказав прем’єр-міністр.

Яценюк вважає, що раніше Україна ніколи не була в таких складних умовах, як зараз. Чиновник пояснив, що країна вперше зіткнулася з «неприкритою російською військовою агресією». Прем’єр-міністр нагадав, що раніше Російська Федерація окупувала український півострів Крим. Втім, зараз РФ намагається піти ще далі.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Все, що відбувається в Луганську і Донецьку є російською військовою інтервенцією», – пояснив Яценюк.

За словами політика, українські громадяни продемонстрували мудрість, вибравши нового президента в першому ж першому турі. Яценюк не виключає, що в українців можуть виникнути питання щодо подальшої роботи української влади.

«Я як глава уряду заявляю: президент, Верховна Рада і Кабінет міністрів будуть діяти як єдине ціле», – підкреслив Яценюк.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Після цього прем’єр-міністр висловив упевненість, що Україна позбудеться терористів. Яценюк впевнений, що військовослужбовці звільнять Донецьк і Луганськ від людей, які зазіхають на майбутнє українців. Яценюк розповів, що дозволить Україні перемогти в нинішній війні. Прем’єр -міністр пояснив, що українці повинні зберегти свою єдність.

«Бандитизм і тероризм, який фінансується Росією, буде знищений», – підсумував прем’єр.

Раніше повідомлялося, що уряд Яценюка схвалив реорганізацію «Нафтогазу» для модернізації ГТС.

Читайте також: