fbpx
Політика

Сергій Тігіпко підбив підсумки роботи нового уряду

 Як зазначив народний депутат України Сергій Тігіпко, пройшло 100 днів роботи нового Кабінету міністрів і тепер, за його словами, стає зрозумілим, що призначення так званих «переможців», а не професіоналів – було помилкою.

 «З самого початку цей Кабмін позиціонував себе як тимчасовий, але ми знаємо з історії, що всі тимчасові уряди виявляються недієздатними», – додав Сергій Тігіпко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як вважає нардеп, сьогодні необхідно мінімізувати негативні наслідки від імпульсивного призначення влади. Зокрема, Сергій Тігіпко сказав, що управління країною не повинно обмежуватися одним лише веденням бойових дій – ключовим завданням є вивести економіку на якісно новий рівень.

 «Поки ще є шанс перезапустити уряд, необхідно відмовитися від партійних квот і перейти до критеріїв професіоналізму і порядності. Тільки в цьому випадку Україна отримає шанс стати сильною», – підсумував Сергій Тігіпко.

Читайте також: