fbpx
Політика

Рабинович: “Давайте почнемо хвилюватися за себе, а не за Путіна!”

Жителі України повинні думати про те, як швидше зупинити війну, а не про російського президента Володимира Путіна. Таку заяву зробив бізнесмен Вадим Рабинович в інтерв’ю Gordonua.com.

«Всі говорять про те, що візит Володимира Путіна до Франції буде ганьбою. Навіщо нам хвилюватися за Володимира Путіна? Давайте почнемо хвилюватися за себе! На Заході все, що відбувається скоро забудуть і через деякий час потиснуть Володимиру Путіну не тільки руку, а й ногу», – заявив колишній кандидат в президенти України.

За словами українського бізнесмена, Володимир Путін і Петро Порошенко повинні самостійно вирішити, що робити, а звичайні люди, не політики, повинні говорити один з одним.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Політики нехай між собою самі розбираються. А ми з вами повинні більше самі розмовляти. Я, наприклад, дуже багато розмовляю з росіянами. Я впевнений, що громадяни Російської Федерації під впливом диявольської пропаганди, але, тим не менш, це ж люди. І з нашого боку теж є такі ж речі. Нам говорять про те, що на п’ятьох прикордонників напали 1000 бойовиків – наші не постраждали, а терористи зазнали втрат у 300 осіб. Всю цю маячню божевільного нам з вами також доводиться читати. Володимир Путін і Петро Порошенко краще знають, що їм робити. Так хай вони самі і розбираються. Важливо, щоб мирних людей вони не втягували у війну», – висловив свою точку зору Вадим Рабинович.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Український бізнесмен переконаний, що збройні зіткнення на сході України стали наслідком політичних помилок.

«Те, що сьогодні відбувається в Україні – це божевілля. Перед війною завжди роздувається ненависть. Сьогодні в нашій країні вже не просто не люблять президента Російської Федерації Володимира Путіна, а починають не любити росіян. В Росії ненависть людей з Петра Порошенка і Дмитра Яроша перейшла на українців», – додав він.

Читайте також: