fbpx
Політика

Ірина Фаріон: “Про переговори з Путіним не може йтися”

За словами депутата від партії «Свобода» Ірини Фаріон, новий український президент в жодному разі не повинен сідати за стіл переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Таку заяву Фаріон зробила в інтерв’ю «Главкому».

«У часи Грушевського, Винниченка та Петлюри завжди були дві партії – партія війни і партія, яка пристосовувалася. Про те, яку позицію збирається зайняти Петро Порошенко – я не знаю. Але про які переговори можна зараз говорити, якщо третина сходу країни перебуває під контролем терористів? Для початку потрібно вигнати їх, а вже потім потрібно сісти за стіл переговорів», – прокоментувала свою точку зору народний депутат України Ірина Фаріон.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

За її словами, їй сподобалося те, як ситуацію в Україні оцінив колишній грузинський лідер Михайло Саакашвілі, який також пройшов у свій час через військовий конфлікт з Російською Федерацією.

«За словами Саакашвілі, для України існує один шлях – виховання національної свідомості та патріотизму. Це і має стати тим самим потужним щитом», – підсумувала народний депутат України.

Читайте також: