fbpx
Політика

Нємцов вважає, що Путіну необхідні переговори з Порошенком

 В. Путіну переговори з президентом України потрібніші, ніж П. Порошенку – Б. Нємцов.

   Президенту РФ Володимиру Путіну переговори з Президентом України потрібні не менше, а більше, ніж Порошенку. Про це повідомив Російський політик, опозиціонер Борис Нємцов, передає УНН.

 "Вперше за 17 років саміт провідних країн світу G7 пройшов без Росії. Камерон не став тиснути руку Путіну на початку їх зустрічі, Обама не зустрічатиметься з Путіним у Нормандії. Всі ці дипломатичні жести принизливі й образливі для "великого" ​​Путіна, але мало що значать для припинення війни на Південному Сході України", – зазначив Б.Нємцов.

Читайте також:  На Закарпатті московські попи відкрито працюють на рф та підривають обороноздатність держави

 Російський опозиціонер, разом з тим, наголосив, що "набагато важливіше – негайний початок переговорів Путін- Порошенко". "Порошенко вже сказав, що готовий; Путін заявив, що бігати ні від кого в Нормандії і Парижі не збирається. Може набрехав, як звичайно, або й справді розуміє, що йому переговори з Президентом України потрібні не менше, а більше, ніж Порошенко.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 Майбутній провал туристичного сезону в Криму (там відпочивало 4 млн українців з 6 млн, а росіян трохи більше мільйона) і як наслідок гірке розчарування в Путіні кримчан, зрив поставок газу до Європи через невирішеність питання за ціною і боргами, а також можливі санкції проти "Газпрому" і банків повинні протверезити "нацлідера", – наголосив Б.Нємцов.

 Джерело: УНН

Читайте також: