fbpx
Ситуація на Південному Сході України

В Адміністрації президента не бачать швидкого сценарію завершення АТО

Виконуючий обов’язки голови Адміністрації президента України Сергій Пашинський вважає, що швидкого сценарію закінчення антитерористичної операції в східних областях України немає. Про це він повідомив на прес-конференції в четвер, 5 червень 2014 року, в Києві, передають українські ЗМІ.

«Антитерористичну операцію ми не повинні розглядати тільки через призму військових дій. АТО ми повинні розглядати через призму державної пропаганди, конституційних змін і соціальних ініціатив», – заявив Сергій Пашинський, і додав, що на це необхідний час.

Читайте: Керівництво самопроголошеної ДНР заборонило прийняти поїзд для вивезення 500 дітей- сиріт з Луганська, – «Укрзалізниця»

Разом з тим, виконуючий обов’язки голови Адміністрації президента зазначив важливість проведення силових дій в східних регіонах країни, оскільки «в Донецькій і Луганській областях вже були сформовані великі бандформування, очолювані особами, у яких зараз руки в крові по лікоть, і ми розуміємо, що домовитися про щось з ними не можна, їх можна тільки знищити».

Читайте також: