fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Прикордонні пункти пропуску «Довжанський» і «Червоний партизан» закриті через відсутність там прикордонників

У Луганській області закрито пункти пропуску "Довжанський" і "Червоний партизан" через відсутність там прикордонників.

 У Луганській області закрито прикордонні пункти пропуску (ПП) "Должанський" і "Червоний партизан" у зв’язку відсутністю там прикордонників.

"З сьогоднішнього дня закриті прикордонні пункти пропуску "Довжанський" і "Червоний партизан" у зв’язку з фактичною відсутністю на них прикордонників, що унеможливлює роботу митних пунктів пропуску", – повідомляє в четвер прес-служба Луганської регіональної торгово-промислової палати.

Читайте також:  На Закарпатті чоловік зґвалтував 11 - річну дитину

Разом з тим, ПП "Ізварине", "Красна Талівка", інші пункти пропуску в північній частині Луганської області працюють у штатному режимі.

Раніше повідомлялося про передислокацію Луганського прикордонного загону та відділу прикордонної служби "Станично-Луганське" "у зв’язку з ситуацією, яка склалася в результаті тривалих атак численних угруповань добре озброєних бойовиків і неможливістю надалі виконувати управлінські функції з місць постійної дислокації".

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

У прес-службі прикордонного відомства підкреслили, що система управління з охорони державного кордону в Луганській області після передислокації прикордонзагону збережена.

Озброєні люди напали на штаб Луганського прикордонзагону рано вранці 2 червня. У ході штурмів поранено 8 прикордонників, четверо з них – у важкому стані.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: