fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Олександр Турчинов: Переговори з убивцями неможливі, Ігор Безлер не уникне покарання

Громадянину Росії Ігорю Безлеру на прізвисько «Біс» не вдасться уникнути покарання, заявив виконуючий обов’язки президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов, передають у прес-службі українського парламенту у четвер, 5 червня 2014 року.

«Громадянин Росії Ігор Безлер на прізвисько "Біс" є вбивцею і злочинцем, тому він повинен бути покараний відповідно до міжнародного та українського права», – заявив Олександр Турчинов, зазначивши, що Безлер «не зможе уникнути даного покарання». Виконуючий обов’язки голови держави також підкреслив, що українська влада не веде переговорів з терористами та вбивцями.

Зазначимо, сьогодні, 5 червня, в мережі Інтернет з’явилося відеозвернення командувача самопроголошеної Донецької народної республіки в місті Горлівці Ігоря Безлера, в якому бойовик попереджає владу України про те, що якщо не буде звільнена його людина, то він розстріляє всіх українських офіцерів, які знаходяться в його полоні. При цьому наприкінці відеозапису за його наказом людина в масці стріляє в двох людей, які стояли біля стіни.

Читайте також: