fbpx
Політика

Інна Богословська розповіла про те, як уникнути розпуску парламенту

Позафракційний народний депутат Інна Богословська припустила, за яких умов нинішній склад українського парламенту може уникнути переобрання. Свої ідеї колишній депутат від Партії регіонів висловила в кулуарах Верховної Ради сьогодні, 5 червня.

«Для початку, потрібно почистити парламент. Потрібно позбавити депутатської недоторканності всіх тих, хто повинен піти під кримінальне провадження. Також потрібно надати юридичну оцінку кримінальних діям цих депутатів. Другою умовою для збереження нинішнього складу є відмова від відпустки. Яке право парламент має йти у відпустку, коли в країні війна?», – висловила свою точку зору народний депутат України Інна Богословська.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За словами українського політика, також дуже важливо, щоб виконавча влада і новообраний президент надали план голосування щодо законів, які необхідні в даний момент для того, щоб врятувати ситуацію.

«Парламент повинен голосувати за цими законами. Це єдиний шлях для того, що б нинішній склад українського парламенту народ не зніс разом з будівлею», – прокоментувала ситуацію народний депутат України Інна Богословська.

Читайте також: