fbpx
Політика

Воєнний стан на Сході буде введений – Сергій Каплін

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Сергій Каплін переконаний в тому, що військовий стан на Донбасі та Луганщині буде рано чи пізно введений. Крім того, він вважає, що такий крок також спричинить і введення візового режиму з Російською Федерацією.

 Як заявив політик, необхідно набратися політичної волі і оголосити військовий стан, оскільки це відразу дозволить використовувати фактичний візовий режим з Росією, а також захистити український кордон.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Рано чи пізно рішення про воєнний стан точно буде прийнято. Згадайте, що два місяці тому ми не могли уявити, що будемо воювати з сусідньою державою. І так само не могли подумати, що будемо приймати ті чи інші рішення. Зараз ми це робимо щодня. Так само буде і з військовим станом», – підкреслив Сергій Каплін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 При цьому він звернув увагу на те, що військовий стан не означає, що на Схід відразу направлять українські танки. За його словами, це призведе лише до того, що війною України з Кремлем буде займатися не керівник антитерористичного центру при СБУ, а глава держави.

 «Він сформує свою ставку і буде нести повну відповідальність за події на Сході», – сказав нардеп.

Читайте також: