fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Тимчук: “У прикордонних районах РФ формує автоколони з терористами”

Керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук заявив про те, що у прикордонних районах Російської Федерації з Україною формуються нові загони бойовиків, які будуть перекинуті на Донбас. Таку заяву військовий експерт зробив на своїй сторінці в соціальній мережі сьогодні, 4 червня.

«Як тільки сили антитерористичної операції відновили активні дії, у нас з’явилися дані про те, що у прикордонних районах з Україною російська сторона формує нові загони бойовиків, яких планують закинути на Донбас. Сьогодні було виявлено формування автоколони, в якій були озброєні терористи. Автоколона формувалася в Ростовській області», – прокоментував ситуацію на кордоні військовий експерт Дмитро Тимчук.

Крім цього Дмитро Тимчук додав, що штаб антитерористичної операції потроху почав взаємодіяти з українськими прикордонниками.

«Взаємодія почалася. Хоча б у плані підтримки силами авіації. Будемо сподіватися, що ці автоколони з терористами перетворяться на жменьку попелу відразу після того, як вони вчинять спробу перетнути кордон з Україною», – підсумував Дмитро Тимчук.

Читайте також: