fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація в Донецьку залишається спокійною, – міська рада

Ніч в місті Донецьку пройшла без пригод, станом на ранок 4 червня 2014 року, в районах міста зберігається спокійна обстановка. Про це в середу, 4 червня 2014 року, повідомляється на офіційному сайті Донецької міської ради.

«Магазини, транспорт, фінансові установи, житлово-комунальні служби та інші структури міста функціонують в штатному режимі», – наголошується в повідомленні міськради Донецька.

У міській мерії зазначають, що в місті зняли обмеження для руху транспорту на деяких вулицях, по вулиці Артемівськый від шляхопроводу по вулиці Гірської до заправки «Маршал» в районі Київського шляхопроводу рух був нормалізований. Вулиця Стратонавтів на ділянці від вулиці Артемівської до Красноармійського шосе повністю була відкрита для руху транспорту.

Рух транспорту залишається обмеженим по Київському проспекту від проспекту Партизанський до периметра Донецького міжнародного аеропорту імені Прокоф’єва. Поки роботу не відновив тролейбус № 18 по Київському проспекту до шахти «Путилівська». У даному напрямку ведеться робота.

Читайте також: