fbpx
Політика

На саміті “Великої сімки” не оминуть стороною питання посилення санкцій проти РФ

На саміті «Великої сімки» глави держав не збираються обходити стороною питання, щодо ситуації в Україні. Як повідомляє «Радіо Свобода», посилаючись на джерела в дипломатичних колах, на найближчому саміті буде порушено питання введення нової хвилі санкцій щодо Російської Федерації. Повідомляється, що це будуть посилені санкції. Нагадаємо, що саміт «Великої сімки» повинен пройти в Брюсселі вже 4-5 червня.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Варто відзначити, що спочатку цей саміт мав проходити на території Російської Федерації в Сочі, однак після того, як влада цієї держави анексувала Крим, було прийнято рішення перенести зустріч в Брюссель. Тоді ж було прийнято рішення виключити Російську Федерацію з групи.

Як повідомляє джерело видання, лідери держав «Великої сімки» все ж готові посилити санкції щодо російської влади. Однак також йдеться і про те, що їм би хотілося вирішити цей конфлікт «дипломатичним і політичним» шляхом.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Відзначимо, що сьогодні, 4 червня, відбудеться зустріч нового президента України Петра Порошенка і американського лідера Барака Обами.

Читайте також: