fbpx
Політика

«Батьківщина» закликає покарати тих, хто підтримує терористів на Сході – Соболєв

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв під час виступу в парламенті 3 червня звернувся від імені фракції до керівництва ГПУ, СБУ та МВС з проханням дати оцінку політичним силам, які підтримують терористів, діючих на Сході країни.

 «Антитерористична операція перейшла в зовсім іншу фазу і це пов’язано з тим, що президент РФ Путін і його найближче оточення фактично віддали команду про пряме вторгнення на територію України», – зазначив політик, нагадавши, що через кордон на Сході зараз вільно проходять автомобілі з зброєю і терористами.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Також він звернув увагу на те, що в Слов’янську комуністи організовують провокації і відкрито підтримують терористичні угрупування. За його словами, силові відомства повинні негайно вивчити це питання.

 Крім того, як зазначив Сергій Соболєв, не викликає сумніву і те, що терористи не могли б діяти на Сході без підтримки з боку фінансово-промислових груп. Зокрема, як сказав нардеп, якби не було прямого фінансування не тільки з боку родини Януковича та його оточення, але і з боку власників підприємств, розташованих на цих територіях, то терористи довго б не протрималися.

Читайте також: