fbpx
Політика

Інформаційна політика РФ перейшла від пропаганди до маразму – Томенко

Як заявив народний депутат України Микола Томенко, український уряд і відповідні українські установи повинні більш адекватно реагувати на ситуацію, що склалася з так званим висвітленням подій в Україні російськими ЗМІ.

 «Якщо в останній період все, що стосувалося діяльності цих медіа, було в стилі пропаганди, яка перейшла потім до поширення ідей насильства і агресії, то сьогодні це інакше, як інформаційним маразмом не назвеш», – сказав політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як приклад він навів ситуацію, коли кілька російських медіа поширили інформацію про те, що нібито відома українська біатлоністка, олімпійська чемпіона і нинішній заступник міністра молоді та спорту Олена Підгрушна брала участь в антитерористичній операції в якості снайпера.

 За його словами, те, що Росія поширює через свої інформаційні носії, має бути предметом жорсткого контролю та відповідного реагування з боку МВС та інших установ, оскільки  йдеться не тільки про «інформування» російського глядача, але також і значної кількості людей в світі, які отримують подібну маразматичну інформацію про Україну з російських джерел.

Читайте також: