fbpx
Новини світу

Геннадій Кернеc обіцяє повернутися в Україну найближчим часом

Харківський міський голова Геннадій Кернеc заявив про те, що найближчим часом він сподівається повернутися до Харкова. Нагадаємо, що в даний момент Кернес проходить курс реабілітації в одній з ізраїльських клінік.

«Я в курсі всього, що відбувається в Україні. Я володію всією інформацією. Уже в найближчі тижні я збираюся повернутися до Харкова. За ситуацією в місті я уважно стежу за допомогою телефону та Інтернету. Незважаючи на те, що я перебуваю від міста за тисячі кілометрів, я продовжую керувати ним», – прокоментував ситуацію Геннадій Кернес в інтерв’ю журналісту програми «Подробиці».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами харківського градоначальника, він просто «в шоці» від подій, які розвиваються в східних регіонах України.

«Я бачив все, що відбувається з місцевих засобів масової інформації. Я просто перебував у шоковому стані. Я дуже переживав, що такі події, не дай Бог, можуть добратися і до Харкова. Але, слава Богу, ми взяли ситуацію під контроль і втримали її», – підсумував харківський мер Геннадій Кернес.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, що 28 квітня на Кернеса було скоєно замах.

Читайте також: